Klik me once please! :)

Followers

Tuesday, 5 March 2013

Kursus kahwin,done!

Alhamdulillah, 23-24 Februari 2013 ritu Dila & Ejam dah pergi kursus kahwin.
Location Masjid Negeri Pulau Pinang.

Macam2 pengalaman kami dpt spnjg berkursus. 
Bagi Dila, kursus ni sgt2 membantu untuk guide bakal pengantin 
ttg selok belok perkahwinan.

Pasal fasilitator, semuanya best. Happening and tak ngantuk sangat.
Bab makan boleh tahan la.. Cuma ralat part kena beratur pjg gila.
Sampai Ejam tlg amek kan makanan kt side laki & pas kt Dila..
Gila segan bila semua tgk..Special treat from tunang..hehehe

Ni notes yg Dila smpat catit (utk hlg ngantuk) :P


notes la sangat..doodles je lebih :P
masa register dapat file ni..

buku ni pon dapat jugak..


Setelah 2 hari berkampung di Masjid Negeri,
Finally Dila & Ejam habis berkursus..
And opkos saat2 yg ditunggu is masa penyampaian sijil..huhu


Ok,da boleh kawen! Yippie :))


*dgr kata bulan 6 nanti ada modul baru which is seminggu and siap ada qiammullail..betol ke? 




8 comments:

  1. dari dulu lg dh dgr pasal kursus kawen seminggu.. tp sampi skrg ni xtau bila dia nak laksanakan

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke? sbb ustaz tu gtau haritu..xtau betul ke x..Dila pon mcm dgr dh lama..

      Delete
  2. waaaa dh pegi kusus kawen.. good2 :)

    ReplyDelete
  3. dri tahun 2008, ana g kursus kahwin pn org ckp gitu..tp smpai sekarang xde pun wt cmtu lagi..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. rumours la kira ni ek? xpsl2 je suma kalut g kursus kawen..huhu

      Delete
  4. Wah advance , ajar aku sikit Sos. Hahaha.
    Tula pasal aku dengar jugak pasal bulan 6 tu.
    Tu yang rasa nak buat cepat cepat ni. Y_____Y

    ReplyDelete
    Replies
    1. pegi awl xrugi weh.. at least ko dh lps stu hal..xyh pk2 dh..cpt pergi! :))

      Delete