Klik me once please! :)

Followers

Wednesday, 24 July 2013

Dugaan itu adalah....

Salam Ramadhan semua..

Regarding my yesterday entry,
hati Dila tgh sedih these few days..
Byk benda yg buat Dila jd cmni...
Mungkin nk dekat2 kawen ni stress dea lebih sikit kot..
Hopefully kuat untill my big day..

Nak jadikan cerita,
My sister dpt degree kt Unimas Sarawak.. 
and she couldn't make it to my wedding!
Sumpah sedih wei...baju dea utk knuri suma dh siap buat..
Semangat jaitkan manik sikit2 kt baju dea..
end up,dea xde nanti.. T_T

My nikah is on 7 sept, i'allah, reception plak 14 sept..
Dea kena daftar masuk 1 or 2 sept!
Sarawak weh..bukan dekat..
kalo semenanjung boleh jugak suh dea blk kan :(

Cakap kt tunang, nikah awal boleh..
At least sempat la my sister attend..
but he refuses..dea ckp dh xsempat..
trus merajuk xmo msg dh..(buruk kan prngai)huhu

Nak teman adik g dftr sbb xsampai ati biar dea g sorg2 sarawak nuh..
Tapi smgu b4 nikah..agk2 bhya x?
ke better biar dea g sorg2 dulu, nt pas knuri br g jguk dea kt sn?
Ermmm..sedihnyaaaa.... TT_______TT


*honeymoon p sarawak la kot jguk adik kt sana!

7 comments:

  1. u setahu i kakak you boleh mintak excuse hantar surat ke universiti bagitahu ada hal ke tak dapat daftar date yang ditetapkan tu. cuba call UNIMAS tanya. diorang boleh tolerate insyaallah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke? ok, nt try kol tgk..thanks cha :)

      Delete
  2. sabar yer dear.makin dekat hari mcm2 dugaan.its ok, she not with u, t calling2, skype ker en.hu.better lepas kenduri u pegi.bg tenang2 dulu keadaan.

    ReplyDelete
  3. Dila , bukan dulu masa kita kat UiTM boleh masuk lambat ke ?
    Tapi kene call dengan org pejabatlah.
    Cakaplah excuse nape nak masuk lambat.
    Aku rasa dorang boleh consider. :)

    ReplyDelete
  4. alamak fiqa pon tak tau nak pilih cmne.. kalau teman dia daftar pon mcm ok gak since kalau daftar sorg2 mcm takot plak perempuan kan.. Insyaallah cuba bertawakal k sis.. yg part kenduri tu, maybe sis boleh amek video on ur wedding then tunjuk kat dia.. lepas kahwin pi honeymoon kt sne =) just an idea je sebab sis je yg mampu buat pilihan..insyaallah dipermudahkan!

    ReplyDelete
  5. tunang i kalau ajak nikah cepat dia paling semangat! hahaha

    ReplyDelete
  6. ak best nye dilla..maybe boleh try buat surat mcm cha ckp tu..

    klu dila nk teman register, sy rasa masa tu mesti bz, da dekat2 nak majlis..

    ReplyDelete